3 Ekim 2010 Pazar

Melis & Sinan Barlas in Dugunu...

Dun butun gun dugunumuz vardi:) Esma Sultan da Melis Sel ile Sina Barlas in gunuydu..
Biz herzamanki gibi elimizden gelenin en fazlasini ortaya koymaya calistik, tabii bir de isin icinde Oya ve Tunc da vardi. Yani aslinda dugun BIZIM dugunumuzdu. Cok ama cok guzel oldu .
Dekoru muthisti,( hic mutevazi olmaya gerek yok :)  ) bastan beri cok calistik , cok detay uzerinde durduk bugun icin.  aslinda detay gosterecek bir organizasyon olmamasina ragmen , sade bir nikah torenini nasil ozel kilariz diye cok kafa patlattik acikcasi,  ama basardik, hem de bir gunde 2 dekor yaparak, nikah ve party dekoru.
 BC ekibimiz,ailemiz olaganustu performans gosterdiler, hazirlanisda da , uygulamada da ! 12 saatte 2 ayri dekor kolay is degildir inanin bana.. Hepsini icten kutluyorum :))
Ama biliyorsunuz bi tek dekor hic ama hic bir ise yaramaz. Oya da Tunc da yureklerini koydular bu evente! Hic bir talebimize hayir denmedi, analik ve babalik hislerinin yaninda arkadaslik abilik, ablalik, keyif duygularini da verdiler cocuklari icin!
Sapka cikartiyorum. Ne gerekiyorsa yapilsin deyip birakmadi Oya cim , bizle her detayi uzaktan , sabirla  karismadan takip etti!
5 kere Esma Sultan a tadim a gittik ! Cok zor endiseli gunler yasadik ama dun servis, ikram sunum icin bisey soylemek kiskanclik olur!
Ama herseyden onemlisi tabiki Melis ve Sinan in tutumuydu. Kendi rahatliklari disinda ne sevgi vermisler ki boyle pirlanta bir arkadas gurubuna sahip olmuslar.. O genclerin hali beni cok ama cok etkiledi. Nikah toreninde herbiri birer stardi.. Nasil tum salonu etkileri altina aldilar.. Bence bunu herbiri vazife olarak degil de keyif alarak Melis ve
Sinan icin yaptiklari icin sahaneydiler. Ne bicim bi dans ve gosteriydi... En buyuk star kucuk Melis ti !!! Soyluyorum bir yildiz doguyor... Tum gencler 2 li cikarken o tek basina en rahat haliyle ve uzun uzun dans etti! Zarif rahat kendine guvenen kucuk prenses!10 numaraydi
Positif Enerji, iyiniyet eylence sevgi cosku dolu bir gun yasatti bizlere tum katilanlar.
Binlerce tesekkurler.. Keske imkan olsada tuuuum resimleri paylasabilsem.
Ama bugun once kendi isimin resimlerini paylasmak istiyorum :))

Bu mekan once Nikah icin



   
boyle oldu , sonra parti de de



boyle oldu! eh bravo BIZE!!!

2 yorum:

  1. mükenmellsinizzz başarılarınızın devamını dilerim

    YanıtlaSil
  2. 2 yil sonra gelen bir yorum olacak ama ilk defa bugun gordum nedense ve "aman Tanrim" diyorum, nasil muhtesem bir before and after boyle!!!! Ellerinize saglik... Naz

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...