8 Aralık 2013 Pazar

Tesekkurlerimle …..Elle Style Awards 2013 .. Ciragan Palace ...

Bu kadar heyecanlanacagimi tahmin etmedigim bir gece oldu cuma aksami… Cok rahat konusup , topluluga hitap ettigimi saniyordum, hic de degilmisim. Ama itiraf edegim cok keyifli  bir surprizdi!
Sonra TV den seyrettim , ayni seyleri tekrar etmek istiyorum, Organizasyona, aday gosterenlere, ve oy verenlere cok cok  tesekkur ederim.
O geceden beri mesaj gondererek, telefonla arayarak tebrik eden tum dostlarima ve de bana sonuna kadar destek veren canim cookie me, SG ve NS e ve de African Kitchen arkadaslarima sonsuz tesekkurler …..














Program yayini sirasinda sonuc aciklanir aciklanmaz, instagramda haberi ictenlikle paylasan cookiem ve canim arkadaslarim beni cok onurlandirdiniz! Iyi ki varsiniz ….







6 yorum:

  1. İnstagram'dan etmiştim ama bir de buradan tebrik etmek isterim :)) Çok çokk tebrikler, başarılarınızın devamını dilerim..

    YanıtlaSil
  2. Instagram danda burdanda binlerce kere tebrikler...
    Saglik , huzur ,, basarinizin cogalarak devamini dilerimm.:)))
    Sizi keyifle takip etmeye devam ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Iyi dilekleriniz icin sonsuz tesekkurler :)))
      Paylasmaya devam :)))

      Sil
  3. Candan hanim, face book ta gordum, her zaman ki gibi cok zarifsiniz. Tekrar tebrik ediyorum ve basarilarinizin devamini diliyorum..
    Sevgiler, Mehtap

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Mehtap Hanim, hepimizin gorup paylastigi aslinda kendi yansimalari…… harika mesajiniz icin cok tesekkur ederim

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...