16 Kasım 2011 Çarşamba

Diyet Yemegi .com


 Sevgili Arkadasim Figen Yazici Sardan Diyet Yemegi . com dan bahsettigi zaman tum gurubumuz cok ilgilendik ! Sistem cok basit kurulmus ama detayli bir organizasyon ve ekip calismasiyla gerceklesiyor. Sizler icin bilgi istedim ve asagidaki mail geldi ! 

diyetyemegi.com <http://diyetyemegi.com> ’la, diyet yemeğiniz kapınızda!

Türkiye’de bir ilk diyetyemegi.com <http://diyetyemegi.com/> ! Dr. Murat Topoğlu ve Dr. Ümit Aktaş kişiye özel beslenme programı hazırlıyor ve diyet paketlerini evlere gönderiyor. Özel pişirme tekniğiyle hazırlanan diyet yemekleri, besin değerlerini de lezzetini de kaybetmiyor. Sous-vide adındaki bu pişirme tekniğinde yemekler vakumlu kaplarda , düşük ısıda, az miktarda yağla ve uzun sürede pişiriliyor.






diyetyemegi.com <http://diyetyemegi.com/> ’da, çorbadan et yemeklerine 30’dan fazla çeşit yemek ve 9 farklı diyet planı bulunuyor. Dilediğiniz diyet planını seçiyor ve siparişinizi veriyorsunuz. Diyet yemeğiniz de evinize doğru yola çıkıyor. Ayrıca, ekibin diyetisyenlerinden de istenildiği zaman bilgi ve öneri alınabiliyor. Kısacası düşük kalori, yüksek lezzet diyetyemegi.com <http://diyetyemegi.com/> 'da!




  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...