7 Temmuz 2011 Perşembe

LAVANDA......

Gecen aksam coook yakin arkadaslarimiz evlilik yildonumlerini kutlamak uzere Sile Lavanda ya davet ettiler!
Herkezin muhakkak gormesi gereken gurur verici, romantik , doga ile icice , sahane yemekleri olan, tertemiz, 9 odali  bi mekan! Sahipleri Feryal Hanim ve Ahmet Bey bizzat isin basindalar; surekli de dogasini bozmadan evvelden evleri olan bu sirin yere ,  ilaveler yapiyorlar.. Artik dugun, nisan da yapiliyormus orada! Eminim harika da oluyordur! Insallah biz de bi kir dugunu yapma imkanimiz olur! Bence en carpici ozelligi ise restaurant mutfaginin basinda 24 yasindaki ogullari Emre var! Cok az yerde boyle bi sarap menusu ve yemek menusu ve lezzet bulabilirsiniz! Bana gore hatta istanbul da baska bi mekan yok ! O kadar ileri gidiyorum ! Her yediginiz ozel biyerlerden gelmis! Garsonlarin servisi ise 10 numara! Her yemek izahatla geliyor onunuze.. Lutfen gidin gorun ve sevgili Emrenin yemeklerinden yiyin ! Kendinizi Fransa Provence veya Italya Tuscany de zannediceksiniz ! Sehirden 1.5 saat sonra cennettesiniz!
Tum aileyi tebrik ediyorum:) ayrica orada olmamiza vesile olan arkadaslarimiza da birkere daha tesekkur etmek istiyorum:)




















2 yorum:

  1. Paylasim icin cok tesekkurler, Turkiye´de gezilecekler listeme ilave ettim, huzur veren, cok seker bir mekan, mimari, doga, dogal yemekler kulaga ve goze cok hos geliyor. Sevgiler,

    YanıtlaSil
  2. Sahiden memnun kalacaginiza inaniyorum :) sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...