18 Nisan 2011 Pazartesi

15 Nisan

Cuma gunu dogumgunumdu! Insanin dostlari, kizarkadaslari, ailesi ne buyuk zenginlik, ne buyuk bi sermaye tekrar anladim..

Hersey persembe ogleden sonra Ayse cigin muthis organizasyonu ile Les Ottoman da spa da basladi! Kendime zaman ayirmanin luxunu yasatti arkadasim bana... Sahaneydi!
Sonra Cuma Sabahi  once cookiemle malum skype dan mum sondurerek basladim gune!

Sonra canim arkadasim Gulden , icinde soguk sampanyasi, cookie leri cilekleri olan sahane kutusuyla ofisten iceri girdi!






Oglen Asli simla basbasa Parkda yemek yedik.. Bana herzaman huzur , heycan, enerji verdi Aslis! Aklina hayran olduklarimdandir o!

Ogleden sonra ofiste artik klasik olan ama dogumgunu sahibine mutluluk veren surpriz kutlamamizi yaptilar! O surprize bi de ustelik aile Eklendi! DAha ne istim ki?



Aksam ise son dakika karari ile Barbist e gittik! Can arkadaslarim benleydi! Cok eylendim! Muzik cok cok cok iyiydi! Cuneyt Kurt un yerinde aksi zaten dusunulmezdi ama sahiden iyiydi! Bi de ustelik hep eski arkadaslarimizin tesadufen toplandigi bir aksam oldu.. cok keyifliydi cok!






Cuma gunu benim fiilen olabilenlere, burada olmadiklari icin olamiyan ama kalpleriyle benimle olanlara,msg lariyla beni simartanlara, ciceklere, hediyelere, surprizlere, binlerce tesekkurler!Allah bizi birbirimizden ayirmasin :)

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...