15 Kasım 2010 Pazartesi

Manhattan!!!!

Herkezin eminim kendini iyi hissettigi , gitmekden bikmadigi, bir yeri vardir; benimki New York!!
Kendimi "yeni" nin tam ortasinda buldugum, her kosesinde ilgimi ceken biseylerin oldugunu surekli farkettigim, enerjimin tavan yaptigi, insanlarinin kibarligina , havasina, suyuna, sokaklarina, sanatina, hayran oldugum bi yer burasi ...( Ama Istanbul u hic bir yere degismem yanlis anlasilmasin ) bu haftayi burada geciriyoruz, ben de elimden geldigi kadar buradan haberleri paylasicam sizlerle!
Uzgunum cunku kaldigimiz otel artik renovationa giriyor (Helmsley Carlton ) herhalde epey bir sureligine kalamicaz, halbuki yeri sahaneydi  61 &  Madison ! daha ne olsun

Dun hava sahaneydi ve tabiki gunu Soho ve Bleecker st de gecirdik

ailece pazar oglen Cipriani de yemek yemege bayiliyoruz ( belini ve baked tagliatelle ) Ama dun sanki Nisantas ta ydik , yabancilarin azinlikta oldugu bir mekan seklindeydi Soho












Biz sonra en secdigim sokak Bleeker str. de vakit gecirdik! cok guzeldi cok! Bence en tatli Ralph Lauren ler (cocuk,erkek, kadin) oradakiler. her dukkanda sohbet var, etrafta da genclik!




Kendime bi digital kamera istiyordum daha kolay resim cekebilecegim B&H  de gene saskinlikla sistemi inceledim ! ve artik blog resimlerimi yeni Canon umla cekicem :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...