20 Ekim 2010 Çarşamba

BORUSAN QUARTET


Borusan Quartet ve Hatice Gökçe!
Yılın Oda Müziği Topluluğu ünvanına erişen Borusan Quartet, 2010- 2011 sezonundaki yolculuğuna Hatice Gökçe imzalı yeni tasarımlı giysileri ile çıkıyor..

 Deneyesel tasarımları ile bildiğimiz Gökçe, Borusan Quartet için tasarladığı giysiler için nelerden ilham aldığından bahsetti. Dinleyiciyi içsel bir yolculuğa çıkararak ışık hızıyla her şeyi etkileyen müzikten beslendiğini belirten Gökçe, bunun sonucunda “Işığın Yolculuğu” adını verdiği tasarımları ortaya çıkarmış.

Tasarlanan  giysiler oldukça şık, özgün ve de rahat görünüyorlardı. Zaten kumaşlar da nanoteknoloji ürünü akıllı kumaşlardan üretilmişti. Giysilerin bitmek bilmez özelliklere sahip olması işin ne kadar ince işlendiğini de gözler önüne seriyordu. Kırışmaz ve su geçirmez olan likra kumaşların aynı zamanda esnek olması, yaylı çalgılardan oluşan Borusan Quartet’in sahnede rahat edebilmeleri; el ve kollarının özgürce hareket ettirebilmeleri gibi ayrıntılarda düşünülmüştü. Müzik ve tasarım! Hatice Gökçe bu tasarımları ile yine çok konuşulacak iken, Borusan Quartet ise başarıları ile adından sıkça bahsettirecek.

Unutmadan, Borusan Quartet yeni giysilerini 28 Ekim Perşembe günü saat 20:00’de sadece www.borusansanat.com web sitesinden canlı olarak yayınlanacak olan konserde giyecek ve ilk kez izleyicilerinin karşısına çıkacak. Bunu kaçırmayın

womanist

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...