20 Ağustos 2010 Cuma

Muhtesem Istanbul....

Benim icin Istanbul esi benzeri olmayan , ne kadar kirletmeye bozmaya calissak da hep buyusunu korumayi basaran muhtesem bir sehirdir.. Baska orada olmaktan mutluluk duydugum bir de New York var.. Ama Istanbul dan baska yerde yasamak istemem.Tarihi , dokusu, yapilari, bogazi, saraylari, kopruleri, havasi, yasami,kargasasi , trafigi,herseyi ama herseyi farkli ve mistik geliyor bana ki ben kendimi Istanbul u sahiden yasiyabilen mutlu azinliktan saymiyorum. Kimbilir onlar nasil bir keyif icindelerdir..
Gecenlerde bir arkadaslarimizin Karakoy de bulunan mekanlarini gormeye gittik, cagirirlarken de fotograf makinanizi alin dediler bize! 140 kare cekmisim, kendimden gectim hele Topkapi yi bu kadar ayaklar altinda gorunce .. Manzara Salacak tan gordugunuzun baska bir versiyonu.

Bu arada burasi aslinda bir apartman ve son 2 katini bi sekilde kullanmak istiyorlar, isletmeye verebilirler, film cekimlerinde kullanilabilinir veya buro olabilir, orada oturanin omrune omur katicak bir manzara...


                                                                            






1 yorum:

  1. Candan cım,
    Blogunda bizim binaya da yer verdiğin icin çok teşekkür ederim, şu günlerde artik mekanı çeşitli organizasyonlar için kiralamaya başlamaya karar verdik, ilgilenenler olur ise 100 metre kare normal bir kat ve üzerindeki katta da daha küçük bir teras var, bina karaköy vapur iskelesinin hemen yaninda ve altında stabucks var, görmek isteyenler benle görüşebilirler.
    Sevgilerimle
    Engin

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...